Herceg Novi, Rooms, Apartments, Private Accommodation, Vacation, Hercegnovi, Montenegro, Boka Kotorska, Topla, Herceg-Novi    
 
  Sobe i Apartmani za iznajmljivanje  

Rooms and Apartments for rent

   
                   
•  SPEND YOUR VACATION AT THE MOST BEAUTIFUL PART OF HERCEG NOVI  •  WE ARE AVAILABLE THE WHOLE YEAR  •  Tel: + 382 (0)31 323 640  •  WELCOME  •

Ћ И Р И Л И Ц А

L A T I N I C A
  E-mail        
  Home Page
  R o o m s
  Apartments
  Location
  Sea View
  Special Offers
  C O N T A C T
   
     
 

Herceg Novi, værelser, lejligheder, privat indkvartering, stillingsopslag på landet, Hercegnovi, Montenegro, Boka Kotorska, Kotor-bugten, Topla, Herceg-Novi, Kotor-bugten, Guest House i Herceg Novi, Frie Værelser, Billig Lejlighed, GuestHouse Tomanovic, Overnatning i Montenegro, Igalo, Ejendom leje i Herceg Novi Montenegro, Hostel, Available overnatning værelser

Velkommen til vores hjemmeside! Vi vil præsentere dig hermed vores bolig faciliteter i byen Herceg Novi, Montenegro. På den smukkeste del af byen, i Topla, husleje vi tre værelser og tre studio-lejligheder beliggende i vores gæstehus. Alle værelser er placeret på samme etage og har separat indgang gør det med en enkelt enhed af huset.
Vi vil gerne på forhånd for at understrege en række funktioner, der gør ophold i vores bolig yderst behagelige:
 
• Alle værelser og lejligheder har aircondition
• Levering af frisk vand er konstant uanset eventuelle vand restriktioner
• Bydel til bolig faciliteter er roligt og behageligt langt form støj fra diskoteker og open-air bar.
• Bymidte og stranden er meget tæt på lejligheden (10 og 5 minutters gang)
• Fra hvert værelse og lejlighed har man en enestående udsigt til havet

Værelser til leje:
- To dobbeltværelser (Værelser No.1 og No.3)
- En tre sengs værelse (værelse nr. 2)
- Køkken
- To badeværelser
 Tre værelser deler en køkken og to badeværelser.
Værelserne er placeret på en separat sal i privat hus med egen indgang. Med sådanne karakteristika hele rummet (gulv) kan også lejes som en tre værelses lejlighed.
Alle værelser er i fremragende stand, aircondition, individuelle altaner, TV, og smuk udsigt til havet. Gæster indkvarteret i værelser har ved afhændelse en delt sted i haven med bord og stole.
Rengøring af badeværelse og toilet er der udføres hver dag.
Vores indkvartering er regelmæssigt registreret og kategoriseret med to stjerner.
Forsyning af frisk vand er konstant uanset eventuelle vand restriktioner

Lejligheder til leje:
 - En dobbeltseng lejlighed (Lejlighed No.1)
- To tre bed lejligheder
    (Lejlighed nr. 2 og nr. 3)

Hver lejlighed har eget køkken og badeværelse.
Alle tre lejligheder er i fremragende stand. Air-condition, TV, Udsigt til havet. Lejlighederne har en fælles stor terrasse med enkelte borde og stole til hver lejlighed.
Vores indkvartering er regelmæssigt registreret og kategoriseret med to stjerner.
Forsyning af frisk vand er konstant uanset eventuelle vand restriktioner

Sådan finder du os? - Hvordan finder man os?
Den nemmeste måde at komme til os, er at følge primus motor-vejen fra de vigtigste busstationen i Herceg-Novi mod byen Igalo. Det tager kun 5 minutters gang (500 m), og du vil nå vores hus, som er placeret til venstre.
Hvis du derimod kommer med samme motor-vejen fra den modsatte retning (fra byen Igalo), end vi vil foreslå, at du tager vigtigste Politi stationen som en orienteer. Fra de vigtigste Politi stationen det tager også 5 minutters gang (500 m) langs motor-vej mod centrum af Herceg-Novi. Vores hus i dette tilfælde vil blive placeret til højre.
Del af byen i Herceg-Novi hvor vores hus ligger kaldes Topla. Vores adresse er Jova Bijelica gade, nr. 17. Bemærk, at den højre side af huset er nr. 17, elevatoren side har Nr. 15. Topla er en del af byen, som faktisk er ældre beboede område end i centrum af byen Herceg-Novi. Topla er langt mere attraktivt for vores hverdag, fordi dens milde mikro-klimaet er mere behageligt end i andre dele af byen eller Boka Kotorska i almindelighed. ''Topla''i serbiske betyder''Warm''.
Vores hus er beliggende i samme område som de Huguest Hotel Sun Resort. Vi kun befinder sig på højere jordoverfladen, over hotellet.
Mellem vores hus, og hotellet er der Njegoseva gaden. Du kan også kontakte os let fra denne gade. Kort over vores nabolande vil vise dig hvordan.
Det er vigtigt at nævnes, at de faktiske kort i Herceg-Novi har vores gade trukket forkert. Så det er bedre at glemme alt om kort og blot følge vores anvisninger. Vi anbefaler heller ikke at du bruger GPS-udstyr, da disse heller ikke præcist viser vores placering. Under alle omstændigheder Hvis du støder på problemer med at finde os end ikke tøve med at give os et opkald, så vi kan finde dig og samle dig op.
Afstande:
Fra vores lejligheder kan man nemt og hurtigt nå de vigtigste lokaliteter i og omkring byen.
• Nærmeste strand og strandpromenade - mindre end 5 min. gå
• Bymidte - mindre end 10 min. gå
• City Marina''Skver''- 10 min. gå
• Igalo byen - omkring 15 min. gå
Supermarked: 50m, Restaurant: 100m, Apotek: 300m Busstation: 500m Ambulance: 500m
Andre bekvemmeligheder, at vores placering:
Bortset fra i nærheden af alle vigtige og interessante steder i byen, tilbyder vores indkvartering få flere fordele, at forbedre den generelle komfort:
• fantastisk udsigt til havet (især fra værelserne)
• Stille og roligt kvarter
• nærheden af parkeringspladsen, kun 2 m langt fra indgangen til huset.

 
     
   

---  Developed by Tomanovic Herceg Novi GuestHouse, 2005 - 2015 ---