Herceg Novi, Rooms, Apartments, Private Accommodation, Vacation, Hercegnovi, Montenegro, Boka Kotorska, Topla, Herceg-Novi    
 
  Sobe i Apartmani za iznajmljivanje  

Rooms and Apartments for rent

   
                   
•  SPEND YOUR VACATION AT THE MOST BEAUTIFUL PART OF HERCEG NOVI  •  WE ARE AVAILABLE THE WHOLE YEAR  •  Tel: + 382 (0)31 323 640  •  WELCOME  •

Ћ И Р И Л И Ц А

L A T I N I C A
  E-mail        
  Home Page
  R o o m s
  Apartments
  Location
  Sea View
  Special Offers
  C O N T A C T
   
     
 

Herceg Novi, szobák, apartmanok, magánszálláshelyek, Vacancy Kölcsönzők, Hercegnovi, Montenegró, Boka Kotorska, Kotori-öböl, Topla, Herceg-Novi, Kotor-öböl, vendégház Herceg Novi, Szabad szobák, olcsó apartmanok, GuestHouse Tomanovic, Szállás Montenegróban, Igalo, ingatlan bérbeadás Herceg Novi Montenegró, Szálló, szállás Elérhető szobák

 

Üdvözöljük weboldalunkon! Fogjuk be Önnek mi ezúton szálláslehetőségek a városban Herceg Novi, Montenegro. A legszebb része a város, Topla, mi kiadó három szoba és három stúdió-apartmanok találhatók a vendégünk házban. Minden szoba elhelyezni ugyanazon az emeleten, és a külön bejárattal téve ezzel az egyes egységek a házat.
Szeretnénk előzetesen hangsúlyozni, hogy a különböző funkciók teszik tartózkodást rendkívül kellemes férőhely:
 
• Minden szoba és apartman légkondícionált
• Supply friss víz állandó, függetlenül az esetleges víz korlátozások
• Neighborhood a szálláslehetőségek is nyugodt és kellemes formája zajától távoli diszkó és szabadtéri bárok.
• Városközpont és a strand elég közel van a lakás (10 és 5 perc gyalog)
• Minden egyes szoba és egy apartman van egy csodálatos kilátással a tengerre

Szobák kiadó:
- Két kétágyas szoba (szobák No.1 és No.3)
- Egy háromágyas szoba (2-es szoba)
- Konyha
- Két Fürdőszobák
 Három szoba részvény egy konyha és két fürdőszoba.
Szobákban elhelyezett egy különálló emeleten a magán-házban saját bejárattal. Ilyen jellemzők az egész terület (emelet) is lehet bérelni, mint egy három szobás lakás.
A szobák mindegyike kiváló állapotú, légkondicionált, erkélyes egyedi, TV, és gyönyörű kilátással a tengerre. Vendégeket elszállásolni szoba áll a rendelkezésére a megosztott helyet a kerti asztallal és székekkel.
Tisztítása fürdőszoba és WC-vel kell végezni minden nap.
Szállásaink rendszeresen regisztrált és kategorizált két csillag.
Supply friss víz állandó függetlenül a víz korlátozások

Apartmanok:
 - Egy dupla ágyas apartman (Apartman No.1)
- Két háromágyas apartman
    (Lakások száma 2 és No. 3)

Minden apartman saját konyhával és fürdőszobával.
Mind a három lakás kiváló állapotban van. Légkondicionáló, TV, Kilátás a tengerre. Apartmanok egy közös nagy terasz egyedi asztalok és székek minden lakáshoz.
Szállásaink rendszeresen regisztrált és kategorizált két csillag.
Supply friss víz állandó függetlenül a víz korlátozások

Hogyan talál meg minket? - Hogyan jut el hozzánk?
A legegyszerűbb módja, hogy nekünk is követni fő motoros út a fő autóbusz-állomás Herceg-Novi városa felé Igalo. Ez mindössze 5 perc séta (500 m) és elérsz a mi házunk, amely helyzetben a bal oldalon.
Ha viszont jönnek ugyanaz a motor, így az ellenkező irányban (a város Igalo), mint ahogy azt sugallja, hogy szedje fő rendőrőrsön, mint orienteer. A főbb rendőrőrsön általa is 5 perc séta (500 m) mellett a motor-út közepe felé, Herceg Novi. Házunk ebben az esetben is kell elhelyezni a jobb oldalon.
Része a város Herceg Novi, ahol a ház található, az úgynevezett Topla. Címünk Jova Bijelica utca 17. sz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a jobb oldalán a ház No. 17, a lift oldala a 15 sz. Topla része a város, amely valójában régebbi, mint a lakott terület a város központjában, a Herceg Novi. Topla sokkal vonzóbb a mindennapi életben, mert az enyhe mikroklímája sokkal kellemesebb, mint más részein a város, vagy a Boka Kotorska általában. Topla''''''azt jelenti, szerb Warm''.
Házunk található az ugyanazon a területen, mint a Huguest Hotel Sun Resort. Csak mi található nagyobb talajszint fölött a hotel.
Között, a mi házunk, és a szállodában van Njegoseva utcában. Azt is könnyen el minket attól az utcán. Térképe szomszédságunkban megmutatja, hogyan.
Fontos megemlíteni, hogy az aktuális térképet Herceg-Novi megvan utcai levonni tévesen. Tehát jobb, ha elfelejtjük térkép segítségével, és csak kövesse az utasításokat. Szintén nem javasoljuk, hogy használd a GPS-eszközöket, mert ezek sem mutatják pontosan itt lehet megtekinteni. Ha hibát egyébként olyan nehezen találnak ránk, mint ne habozzon, hívjon fel, annak érdekében, hogy megtaláljuk Önnek és felveszlek.
Távolság: A
A mi apartmanok egy könnyen és gyorsan elérheti főbb helyszíneket, és a város körül.
• Legközelebbi strand és a tengerparti sétány - kevesebb, mint 5 perc. jár
• Városközpont - kevesebb, mint 10 perc. jár
• Város marina Skver''''- 10 min. jár
• Igalo város - ez körülbelül 15 perc. jár
Élelmiszerbolt: 50m, étterem: 100m, Gyógyszertár: 300 m Buszmegálló: 500m Mentők: 500m
Többi kényelem, hogy a mi elhelyezkedés:
Eltekintve a környéken minden fontos és érdekes pontokat a városban, a mi szállást kínál néhány további előnye, hogy fokozza a teljes kényelem:
• Csodálatos kilátás a tengerre (különösen a helyiség része)
• Csendes, nyugodt környék
• közelében parkoló, csak 2 méterre a bejárattól a házba.

 
     
   

---  Developed by Tomanovic Herceg Novi GuestHouse, 2005 - 2015 ---