Herceg Novi, Rooms, Apartments, Private Accommodation, Vacation, Hercegnovi, Montenegro, Boka Kotorska, Topla, Herceg-Novi    
 
  Sobe i Apartmani za iznajmljivanje  

Rooms and Apartments for rent

   
                   
•  SPEND YOUR VACATION AT THE MOST BEAUTIFUL PART OF HERCEG NOVI  •  WE ARE AVAILABLE THE WHOLE YEAR  •  Tel: + 382 (0)31 323 640  •  WELCOME  •

Ћ И Р И Л И Ц А

L A T I N I C A
  E-mail        
  Home Page
  R o o m s
  Apartments
  Location
  Sea View
  Special Offers
  C O N T A C T
   
     
 

Herceg Novi, kamers, appartementen, prive accommodatie, Vacature Rentals, Hercegnovi, Montenegro, Boka Kotorska, Baai van Kotor, Topla, Herceg-Novi, de Golf van Kotor, Guest House in Herceg Novi, Vrije kamers, Goedkope Appartementen, GuestHouse Tomanovic, Accommodatie in Montenegro, Igalo, Onroerend goed verhuur in Herceg Novi Montenegro, Hostel, Aanbod kamers

Welkom op onze website! Wij presenteren u onze accommodatie faciliteiten hierbij in de stad Herceg Novi, Montenegro. Op het mooiste deel van de stad, in Topla, verhuren we drie kamers en drie studio-appartementen in ons pension. Alle kamers zijn geplaatst op dezelfde verdieping en hebben de aparte ingang te maken met het een individuele eenheid van het huis.
We willen graag van te voren in verschillende functies benadrukken dat maakt een verblijf in onze accommodatie buitengewoon aangenaam:
 
• Alle kamers en appartementen zijn voorzien van airconditioning
• Levering van zoet water is constant, ongeacht eventuele beperkingen water
• wijk aan de accommodatie faciliteiten is rustig en aangenaam ver van lawaai van disco's en bars in de open lucht.
• centrum en strand is heel dicht bij het appartement (10 en 5 minuten lopen)
• Van elke kamer en appartement heeft men een prachtig uitzicht op de zee

Kamers te huur:
- Twee tweepersoonskamers (Kamers No.1 en No.3)
- Een kamer met drie bedden (Kamer nr. 2)
- Keuken
- Twee Badkamers
 Drie kamers delen een keuken en twee badkamers.
Kamers zijn geplaatst op een aparte verdieping van het prive-huis met eigen ingang. Met deze kenmerken van de gehele ruimte (vloer) kan ook worden gehuurd als een drie kamer appartement.
Alle kamers zijn in uitstekende staat, air-conditioning, individuele balkons, tv, en prachtig uitzicht op de zee. Gasten die verblijven in kamers hebben op de realisatie een gedeelde plaats in de tuin met tafel en stoelen.
Reiniging van badkamer en toilet wordt elke dag uitgevoerd.
Onze accommodatie is regelmatig geregistreerd en ingedeeld met twee sterren.
Levering van zoet water is constant, ongeacht eventuele beperkingen water

Appartementen te huur:
 - Een dubbel bed appartement (Appartement No.1)
- Twee appartementen met drie bedden
    (Appartementen nr. 2 en nr. 3)

Elk appartement heeft een eigen keuken en badkamer.
Alle drie de appartementen zijn in uitstekende staat. Air-conditioning, televisie, uitzicht op de zee. Appartementen hebben een gedeelde groot terras met individuele tafels en stoelen voor elk appartement.
Onze accommodatie is regelmatig geregistreerd en ingedeeld met twee sterren.
Levering van zoet water is constant, ongeacht eventuele beperkingen water

Hoe vindt u ons? - Hoe ons bereiken?
De makkelijkste manier om ons te volgen belangrijkste motor voor de weg van het centrale busstation in Herceg-Novi richting stad Igalo. Het duurt slechts 5 minuten lopen (500 m) en u bereikt ons huis, die is geplaatst aan de linkerkant.
Als je echter komen door dezelfde motor-weg uit de tegenovergestelde richting (van de stad Igalo), dan zouden we suggereren dat u de belangrijkste Politie als een oriëntatielopen. Vanaf het centraal Politie het duurt ook 5 minuten lopen (500 m) langs de motor-weg naar het centrum van Herceg-Novi. Ons huis in dit geval zal worden gepositioneerd aan de rechterkant.
Een deel van de stad Herceg-Novi waar ons huis ligt heet Topla. Ons adres is Jova Bijelica straat, nr. 17. Houdt u er rekening mee dat de rechterkant van het huis is nr. 17, de lift zijde is nr. 15. Topla is onderdeel van de stad die in feite ouder bewoond gebied dan het centrum van de stad Herceg-Novi. Topla is veel aantrekkelijker voor het dagelijks leven, omdat het milde micro-klimaat is aangenaam meer dan in andere delen van de stad of de Boka Kotorska in het algemeen. Topla''''in Servische betekent''warm''.
Ons huis is gelegen in hetzelfde gebied als de Huguest Hotel Sun Resort. Alleen wij zijn gevestigd op de begane grond hoger, boven het hotel.
Tussen ons huis en het hotel is er Njegoseva straat. U kunt ook gemakkelijk bereiken van die straat. Kaart van onze buurt zal u tonen hoe.
Het is belangrijk om vermeld dat de werkelijke kaarten van Herceg-Novi hebben onze straat verkeerd opgesteld. Dus het is beter om te vergeten over de kaart en volg onze instructies. Wij ook niet een kijkje op de GPS-apparaten gebruiken, omdat deze ook niet precies onze locatie te tonen. Anyhow Als u problemen ondervindt bij het vinden van ons dan aarzel dan niet om ons een zo noemen we kunnen vinden u en halen u op.
Afstanden:
Van onze appartementen kan men gemakkelijk en snel te bereiken belangrijkste plaatsen in en rond de stad.
• Dichtstbijzijnde strand en de boulevard - minder dan 5 minuten. lopen
• Stadscentrum - minder dan 10 minuten. lopen
• Stad jachthaven''Skver''- 10 minuten. lopen
• Igalo stad - ongeveer 15 minuten. lopen
Groenten: 50m, Restaurant: 100 m, Apotheek: 300m busstation: 500m Ambulance: 500m
Andere gemakken die onze locatie is:
Afgezien van de nabijheid van alle belangrijke en interessante punten in de stad, onze accommodatie biedt een paar voordelen die versterking van het algemene comfort:
• Amazing uitzicht op de zee (met name uit de kamers)
• Stille en rustige buurt
• Omgeving van de parking, op slechts 2 meter van de ingang van het huis.

 
     
   

---  Developed by Tomanovic Herceg Novi GuestHouse, 2005 - 2016 ---