Herceg Novi, Sobe, Apartmani, Smeštaj, Odmor, Hercegnovi, Crna Gora, Boka Kotorska, Topla, Herceg-Novi    

 
                         
  Sobe i Apartmani za iznajmljivanje  

Rooms and Apartments for rent

   
                         
·  PROVEDITE VAŠ ODMOR U NAJLJEPŠEM DIJELU HERCEG-NOVOG  ·  TU SMO ZA VAS U SVAKO DOBA GODINE  ·  Tel: + 382 (0)31 323 640 ·  D O B R O D O Š L I ·
                         
  E-mail English   新海尔采格     欢迎黑山最美丽的城  
     
    Naslovna
    S o b e
    Apartmani
    Lokacija
    Pogled na More
    Plaže blizu nas
    Posebne Ponude
    K O N T A K T
   

Samo za naše goste iznajmljivanje BICIKALA

       
  PARTNER SITE

Sobe, Apartmani, Rezervacije

       
 
       
      Follow VisitHercegNovi on Twitter
       
 

Pored uobičajenog izdavanja soba / apartmana u ljetnjoj sezoni, po standardnim cijenama, ovdje možete naći i neke  posebne ponude vezane za naše smještajne usluge.

* * *

Povoljno iznajmljivanje soba i apartmana u kraćim periodima između rezervacija

Prilikom formiranja rasporeda rezervacija soba/apartmana u toku ljeta, dešava se da određeni periodi od nekoliko dana ostanu slobodni. Noćenje u tim periodima je jeftinije 30-40%. Kontaktirajte nas da saznate kada imamo slobodne periode u kojima bi mogli boraviti na kratko vrijeme i pod povoljnijim uslovima.

* * *

Boravak u septembru i oktobru

Svi kažu da je septembar najljepši mjesec u Herceg-Novom. Nema gužve, morska voda je čista, temperatura vazduha je ugodna. Miris jeseni na moru sa Miholjskim ljetom, to treba probati. Za septembar i oktobar uvjek imamo posebna sniženja cijena i povoljne uslove boravka. Kontaktirajte nas da saznate više.

* * *

Zimovanje u Herceg-Novom

 Da li počinje polako da vas nervira snijeg, led, magla i bljuzgavica na ulicama?

Da li biste željeli da tu idilu prekinete jednim vikendom ili pak dužim boravkom negdje gdje u sred zime može da se uživa u prijatnom suncu i zelenilu?

 Ukoliko je vaš odgovor pozitivan tada bih vam svakako preporučio da posjetite Herceg-Novi i uvjerite se da more može da bude veoma privlačna destinacija za odmor i u toku zime.

 U zimskom periodu Herceg-Novi nudi pravi ''odmor za dušu''. Za vrijeme prijatnih sunčanih dana u našem gradu možete uživati u predivnim šetnjama duž obale okupane u svjetlosti. Možete natenane upoznati grad i njegovu okolinu. Možete obići neke od interesantnih destinacija izvan grada, kao što su: Manastir Ostrog, Kotor, Skadarsko Jezero, Cetinje, Dubrovnik....

 Za sve one koji ipak ne mogu bez snijega, u zaleđu Herceg-Novog postoji planinski masiv Orjena. Za nepunih 45 minuta vožnje automobilom možete se sa sunčane obale naći u pravom planinskom ambijentu.

 Da budemo iskreni, u toku zime Herceg-Novi ne nudi posebno interesantan noćni život, međutim za vrijeme Praznika Mimoze u februaru se organizuje značajan broj dešavanja kulturno-zabavnog karaktera. A tu je naravno i grad Kotor koji sa svojim raznovrsnim feštama u toku zime privlači posjetioce sa svih strana. U svakom slučaju vrijedi pogledati.

 Ono što bi takođe željeli da istaknemo jeste da smo u našu ponudu uveli i iznajmljivanje automobila. To predstavlja idealan način da se upozna cio Bokokotorski zaliv.

Dakle, poštovani gosti tu smo za vas i zimi, a ukoliko vas interesuje nešto posebno u vezi Herceg-Novog u zimskom periodu slobodno nas kontaktirajte. Biće nam zadovoljstvo da vam izađemo u susret. Dobrodošli.

* * *

SAMO ZA NAŠE GOSTE NUDIMO MOGUĆNOST IZNAJMLJIVANJA BICIKALA PO POVOLJNIM CIJENAMA

 * * *

 Srdačan pozdrav!

    +  +  +  +  +  +  +  +  +  +  +  +  +  +   

                 

 
   

---  Developed by Tomanovic Herceg Novi GuestHouse, 2005 - 2016 ---