Herceg Novi, Sobe, Apartmani, Smeštaj, Odmor, Hercegnovi, Crna Gora, Boka Kotorska, Topla, Herceg-Novi    

 
                         
  Sobe i Apartmani za iznajmljivanje  

Rooms and Apartments for rent

   
                         
·  PROVEDITE VAŠ ODMOR U NAJLJEPŠEM DIJELU HERCEG-NOVOG  ·  TU SMO ZA VAS U SVAKO DOBA GODINE  ·  Tel: + 382 (0)31 323 640 ·  D O B R O D O Š L I ·
                         
  E-mail English  

►   Naša lokacija na Google mapi   ◄

 
     
    Naslovna
    S o b e
    Apartmani
    Lokacija
    Pogled na More
    Plaže blizu nas
    Posebne Ponude
    K O N T A K T
   

Samo za naše goste iznajmljivanje BICIKALA

  PARTNER SITE

Apartmani, Sobe, Rezervacije

     
 

Kako do nas?

Najlakše ćete nas naći ukoliko se od glavne autobuske stanice u Herceg-Novom uputite magistralom u pravcu Igala. Za nepunih 5 minuta hoda (500m) doćićete do naše kuće koji se nalazi lijevo, sa donje strane magistrale. Ukoliko pak dolazite magistralom iz suprotnog pravca tj. iz pravca Igala, tada neka vam bude orjentir zgrada Policije i Dom Zdravlja. Odatle možete takođe doći za 5 minuta hoda idući u pravcu ka glavnoj autobuskoj stanici. Naša kuća će se naći sa desne strane. Kao tačan orjentir takođe može da vam posluži i prodavnica aparata za domaćinstvo ''Tehnoplus'', ona se nalazi preko puta naše kuće. To je veliki objekat u staklu sa velikim natpisom ''Tehnoplus''.

Dio Herceg-Novog u kojem se nalazimo se zove Topla (centralni dio), a naša adresa je ulica Dr J. Bijelića br.17 (Jadranski Put). Obratite pažnju da se broj 17 nalazi na desnom dijelu naše kuće, dok se na lijevom dijelu nalazi broj 15. Da bi tačnije odredili našu lokaciju, a ukoliko poznajete Herceg-Novi, može vam pomoći i informacija da se naša kuća nalazi vazdušno u pravoj liniji sa tunelom na šetalištu, odn. sa nekadašnjim hotelom Topla (sada je to Huguest Hotel Sun Resort). Važno je napomenuti da je na nekim kartama grada naša ulica pogrešno ucrtana, tako da je bolje na kartu zaboraviti, već samo slijedite ova naša uputstva. Budite takođe oprezni sa GPS uređajima, ni oni ne pokazuju tačnu poziciju naše kuće ukoliko pratite adresu, ali se zato možete osloniti na koordinate, a to su:  42° 27' 19.04'' N    18° 31' 44.95'' E.

Odmah ispod naše kuće na stotinjak metara se nalazi Njegoševa ulica. Iz Njegoševe ulice do naše kuće možete doći tako što ćete prvo pronaći Kluba Književnika (kuća Ive Andrića), u blizini se takođe nalazi bivši hotela Topla. Do nas dolazite tako što kod kapije Kluba Književnika pređete ulicu i uputite se malom ulicom, stepenicama prema gore. Naša kuća se nalazi na kraju te male ulice. Napominjemo da dolazak ovim putem do nas nije zgodan za one koji imaju veći prtljag, zbog stepenica koje moraju da se pređu. No u svakom slučaju ukoliko sa sobom nosite veći prtljag, možemo se dogovoriti da dodjemo po vas kolima, nezavisno od toga u kojem se djelu grada nalazite. Samo je potrebno da nas o tome obavjestite barem jedan dan unaprijed.           P o g l e d a j t e  i  o v o :     Karta našeg komšiluka          Naša pozicija na Google mapi

Udaljenosti

Od aparmana/soba brzo možete stići do glavnih lokaliteta u i oko grada. Navedimo nekoliko podataka o udaljenostima:

·         Najbliža plaža i Šetalište Pet Danica         -    nepunih 5 minuta hoda ( 200 m )
·         Centar grada                                           -    nepunih 10 minuta hoda ( 700 m )
·         Gradska luka (marina) 'Škver'                   -    10 minuta hoda ( 800 m )
·         Najbliža prodavnica                                  -    nepunih 5 minuta hoda ( 200 m )
·         Najbliži restoran                                      -    nepunih 2 minuta hoda ( 150 m )
·         Glavna autobuska stanica                        -    5 minuta hoda ( 500 m )
·         Dom zdravlja                                           -    5 minuta hoda ( 500 m )
·         Apoteka                                                  -    5 minuta hoda ( 300 m )
·         Igalo                                                      -    oko 15 minuta hoda ( 1900 m )

Ostale pogodnosti naše lokacije

Pored povoljne udaljenosti od raznih gradskih lokaliteta, naši apartmani/sobe nude još nekoliko pogodnosti koje znatno uvećavaju komfor boravka, a to su:

·         pogled na more koji ''ostavlja bez daha'' (naročito iz soba)
·         mirna okolina koja pruža prijatan odmor
·         blizina parkinga, na svega 2m ispred kuće

Željeli bi ovom prilikom da naglasimo da Topla ne obuhvata samo dio iznad magistrale (kao što to neki misle), već se to naselje pruža od same obale mora pa na gore. Dio Tople od obale, pa do magistrale je tzv. staro jezgro. Topla je starija naseobina od starog grada Herceg-Novog, jer se zbog svoje blaže mikroklime u odnosu na ostale djelove grada, ali i Boke Kotorske uopšte, pokazala prijatnijom za svakodnevni život.

 
           
   
 
 
           
   

---  Developed by Tomanovic Herceg Novi GuestHouse, 2005 - 2016 ---